Jegyvásárlás az "Első Milliód az Amazonon" konferenciára

perc
másodperc
Kérjük, véglegesítsd megrendelésed.

Kérünk, véglegesítsd jegyvásárlásod 12:00 percen belül, ezután a jelenleg fenntartott férőhelyed át kell engedjük másnak.

Jegyvásárlás menete

1. Válaszd ki, milyen típusú és hány darab jegyet szeretnél

Ennél jobb ajánlatunk nem lesz számodra, úgyhogy érdemes elgondolkodnod, kit hoznál még szívesen magaddal, ilyen kedvező áron.

2. Válassz fizetési módot

Fizetni bankkártyával és átutalással is tudsz. Javasoljuk, hogy válaszd a sokkal gyorsabb, kényelmesebb és 100%-ban biztonságos  OTP SimplePay bankkártyás fizetést, a macerás utalás helyett.

3. Add meg, ki lesz a résztvevő, akinek az információkat küldhetjük

Kérünk, olyan e-mail címet írj be, melyet rendszeresen olvasol, hiszen ide fogjuk elküldeni a megrendelést visszaigazoló e-mailt és az e-számládat.

4. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni. 

5. Nyomd meg a "Jegyrendelés véglegesítése" gombot

Bankkártyás fizetési mód esetén átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára az OTP neve a garancia.

Ha az utalást választottad, díjbekérőt küldünk az e-mail címedre az utaláshoz szükséges adatokkal.

Péter

Ádám

100% Biztonságos online fizetés az OTP SimplePay-en keresztül

100% Pénz -visszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett

“Az első milliód az Amazonon” Konferencia

Avagy hogyan építs jövedelmező online vállalkozást az Amazon sokmilliárd dolláros piacán miközben napi pár óra munkával a szabad vállalkozók életét éled

  • Időpont: 2019 Február 22., 9:00 - 18:00
  • Helyszín: Budapest, Lurdy Ház
Oszd meg barátaiddal a rendezvényt!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt az hello@fbatitans.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 971 6740-es telefonszámon munkaidőben.

Üdvözlettel a szervezők:

Tari Péter

Szalavics Ádám